Ravintolamme

Ravintola C

Ravintola C on noussut kiinteästi Suomen arvostetuimpien ravintoloiden joukkoon. Suomen Gastronominen Seura valitsi C:n vuoden ravintolaksi vuonna 2011 ja C on ollut tamperelainen kestomenestyjä koko maan kattavilla ranking-listoilla. Ravintola C on seikkailu, jossa testaamme jatkuvasti uusia ideoita, joita näin syntyy myös cateringin tarpeisiin. Filosofiamme nojaa paikalliseen tuotantoon ja käsityöhön. Modernein menetelmin saadaan tutuistakin mauista yllättäviä elämyksiä ja kotoista eksotiikkaa. Joskus ei tarvitse matkustaa kauas nähdäkseen lähelle.

ravintola-c.fi

Ravintola Suomalainen Klubi

Ravintola Suomalainen Klubi tarjoaa paitsi suosittua kotiruokalounasta arkisin, myös herkullista teemabrunssia lauantaisin. Klubi toimii muina aikoina tilausravintolana, jossa on juhlavat puitteet suurellekin ryhmälle. Mahdollisuus on myös kabinetin vuokraamiseen kokouskäyttöön tarvittavin laitteistoin. Etenkin klassisen arvokkaissa tilaisuuksissa Klubi hurmaa eleganssillaan. Mutta monikäyttöinen tila mukautuu myös rentoon moderniin juhlaan.

suomalaisenklubinravintola.fi

Armas Kuppila - Viinikuppila

Armas Kuppila on pieni tunnelmallinen lounasravintolamme, jossa tarjoilemme konstailematonta ja edullista, mutta herkullista arkilounasta. Myös Kuppila on vuokrattavissa pienempiin yksityistilaisuuksiin lounasaikojen ulkopuolella. Järjestämme Kuppilan tiloissa myös viinikoulua ja tasting -tilaisuuksia, joissa yhdistämme viiniä eri ruokalajeihin. Tervetuloa nauttimaan ja oppimaan!

facebook.com/armaskuppila

Arthouse Cafe Kehräsaari

Ruokaa, juomaa, elämyksiä! Täällä on koko ajan jotain virikettä tarjolla joko valkokankaalla, musiikin, tai vaikka runojen muodossa!

Boheemi baarimainen kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa.

Arthouse Cafen leivät tehdään hapanjuurella leivotun leivän päälle. Liha, kala ja vegaani vaihtoehdot aina tarjolla. Saatavana myös mukaan.

Mielenkiintoinen valikoima oluita ja viskejä joihin juomavalikoima painottuu.

Yhdistä juhlaasi elokuvanäytös ja meidän Dj palvelut ja saat varmasti uniikit juhlat

Suosittelemamme juhlatilat

Pikkupalatsi

Pikkupalatsin juhlakerros antaa kauneimmat puitteet kaikkiin juhliin. Tilat sopivat erinomaisesti vaikka merkkipäivien viettoon, nimijäisiin, häihin, valmistujaisiin jne. Pikkupalatsilla voi myös järjestää kokouksia erinomaisin kokousvarustein. Pikkupaltsin puutarha on käytettävissä juhlien aikana. Pikkupalatsin juhlakerrokseen mahtuu 100 henkilöä. Kellarikerroksessa on upea sauna- ja allasosasto sekä 20 henkilön kabinettitila, Biljardisali.

pikkupalatsi.fi

Vanha Pyynikin Panimo

Historiallinen Vanha Pyynikin Panimo kauniilla jugend-kadulla Pyynikillä lähellä Tampereen keskustaa. Trendikäs, loft-tyylinen juhlatila mahtavan suurien kuparipannujen keskellä. Viihtyisä elämys maustettuna modernilla nykytaiteella. Tämä ainutlaatuinen tila on museoviraston suojelema. Vuokrataan rajoitetusti 20-60 hengen yritystilaisuuksiin - ja elämäsi suuriin juhliin.

pyynikinpanimo.fi

Yllä on suosittelemiamme esimerkkejä, mutta tilavalinta ei ole kuitenkaan rajoittava tekijä.
Järjestämme herkullisen ruokatarjoilun vaikka kotiisi, mökillesi, työpaikallesi, luonnon helmaan...
Ravintolamme sijaitsevat Tampereella ja pääosin toimimme Pirkanmaan alueella.